23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energiindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Global Oil Secutiry ApS
Patrick Ross er indtrådt som administrerende direktør hos Global Oil Security ApS i stedet for Dan Karmisholt Rygaard Kristensen (kilde: BIQ.dk).

Global Oil Security ApS er leverandør af måle- og sikkerhedssystem Netris Sents, der optimerer og strømliner overvågning, logistik og distribution af olie, diesel og benzin samt yder sikring af tanke.

HMN Gassalg A/S
Torsten Nielsen er blevet valgt som bestyrelsesformand for HMN Gassalg A/S og HMN Gashandel A/S.

HMN Gassalg A/S og HMN Gashandel A/S er en del af HMN Naturgas-koncernen, som er et fælleskommunalt interessentskab, der ejes ligeligt af 32 kommuner i Hovedstadsområdet og 25 kommuner i Midt- og Nordjylland.

Schneider Electric Danmark
Jan Kaihøj er blevet ansat som salgsdirektør for industri-delen hos Schneider Electric Danmark.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering, beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere i Danmark og rummer kendte brands som Lauritz Knudsen og APC.

Siemens Wind Power
Thomas Richterich er blevet ansat som chief executive officer for Siemens Wind Powers onshore-aktiviteter i stedet for Jan Kjærsgaard (kilde: Recharge News).

Siemens Wind Power er blandt verdens førende vindmølleproducenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082