23948sdkhjf

Semco Maritime udvider i Vietnam

PetroVietnam Marine Shipyard og Semco Maritime JSC har indgået et strategisk partnerskab med henblik på at udføre reparation, renovering og opgradering af borerigge i Vietnam.
De to virksomheder forener deres kompetencer under det fælles brand: Vung Tau Rig Services.
Vung Tau Rig Services skal være en konkurrencedygtig og stærk ny udbyder af rig-services i Sydøstasien.

Semco Maritime og PV Shipyard har samarbejdet siden 2012 og gennemført to større opgraderinger af rigge i 2013. Tiden er nu kommet til at styrke samarbejdet yderligere.

- Vi har arbejdet i Vietnam siden 2010, hvor vi har været meget aktive inden for beboelsesmoduler, siger Morten Clausen, administrerende direktør i Semco Maritime JSC.

- Nu er vi klar til fase to af vores forretningsplan, som fokuserer på at levere opgraderinger til markedet for offshore-rigge i Sydøstasien. Samarbejdet med PV Shipyard i den fælles alliance Vung Tau Rig Services har særdeles lovende udsigter og bidrager væsentligt til vores sydøstasiatiske tilstedeværelse, siger Morten Clausen.

Alternativ til Singapore
For at styrke partnerskabet har Semco Maritime flyttet virksomhedens kontor til PV Shipyards lokaler. Åbningen af det nye Semco Maritime-kontor foregik den 22. juli 2014 og var velbesøgt af både kunder og andre forretningsforbindelser.

Udsigterne for opgradering af rigge på det sydøstasiatiske marked er ifølge de to samarbejdspartnere positive. Omkring 25 rigge opererer i øjeblikket i vietnamesisk farvand, og adgangen til opgraderinger i Vietnam vil angiveligt tiltrække rig-ejere, som nu får et alternativ til at transportere deres rigge til Singapore for at få dem opgraderet. Dette sparer både tid og penge, og Vung Tau Rig Services har allerede identificeret kajfaciliteter, der vil give mulighed for at opgradere endnu større rigge.

Administrerende direktør i PetroVietnam Marine Shipyard, Phan Tu’ Giang, er tilfreds med de positive udsigter:

- Vi byder Semco Maritime velkommen i vores hus og som en betroet partner. Vi forener vores kompetencer og gør det dermed muligt for os at nå et fælles mål – at blive den førende rig service-specialist i Sydøstasien. Vi er stolte over at skabe flere jobs i lokalområdet og stille veluddannede specialister til rådighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109