23948sdkhjf

Kronprins og minister ser på vindmøllevinger

Programmet står på vingeformsværktøjer og testvinger, når Kronprins Frederik og klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen lægger vejen forbi Sydfyn og besøger SSP Technologys produktionshaller.
Hos SSP Technology glæder man sig til at vise rundt i hallerne, hvor vingeformsværktøjer og testvinger til en 74,4 m. vinge er i færd med at blive produceret til det tyske firma Senvion.

- SSP Technology er utrolig stolte over, at HKH Kronprinsen og Klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen har valgt at besøge os, siger Flemming Sørensen, SSP Technology’s grundlægger og Managing Director.

Og SSP Technology kan byde på noget helt særligt under det royale visit.

- Sidste år producerede vi vingeforme og testvinger til verdens p.t. længste vinge på 83.5 m. til en 7 MW offshore vindmølle.I år fremstiller vi igen en vinge, der er oppe i den helt store klasse i form af en 74,4 m. vinge, som er udviklet i et partnerskab med Senvion. Der er tale om en virkelig kompleks opgave, men resultatet er en vinge, der er utrolig omkostningseffektiv, siger Flemming Sørensen.

I løbet af juli 2014 transporteres den første lange testvinge fra SSP Technologys fabrik til Blaest Testcenter i Nordjylland. Efter denne første testvinge følger en leverance af et prototype vingesæt, som vil blive installeret på en 6 MW Senvion offshore vindmølle.

Det kongelige visit aflægges den 24. juni 2014 og varer en time.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079