23948sdkhjf

Bella Sky og Clever i samarbejde om grøn strategi

Gæster på Hotel Bella Sky Comwell kan nu få strøm på deres elbil på hotellet. Elbiloperatøren Clever har netop åbnet en ny 22 kW hurtiglade-stander ved hotellet. Det sker som et led i hotellets bæredygtige strategi.
Clever står bag et stort ladenetværk af hurtiglade-standere til elbiler på både 22 kW og 50 kW og sætter nu yderligere turbo på udrulningen i København. Den nye ladestander, kan lade to elbiler ad gangen og passer til alle moderne elbiler og er nu installeret ved hotellet Bella Sky.

- Med åbningen af den nye hurtiglade-stander ved Bella Sky bliver Clevers ladenetværk endnu mere fintmasket i hovedstaden til glæde for landets elbilister, men også for de mange nordiske turister der besøger os i elbil. Placeringen ved Bella Sky er optimal og giver hotelgæsterne mulighed for at oplade elbilen, mens de overnatter på hotellet, og samtidig har vi fået hurtigopladning i Københavns nye attraktive bydel Ørestaden, siger Lars Bording, administrerende direktør i Clever.

Samarbejde om grøn hovedstad
Det er som et led i Bella Skys strategi for bæredygtighed, at hotellet har indgået samarbejde med Clever om at tilbyde strøm til elbiler.

- Hotel Bella Sky har en stærk bæredygtig profil, og vi vil gerne gå foran ved at tænke nyt, når det kommer til bæredygtighed og miljø. Det kan vi blandt andet gøre ved at samarbejde med andre virksomheder og leverandører, der tænker grønt. Samarbejdet med Clever gør os i stand til at tilbyde alle de gæster, der kommer til hotellet i elbil opladning ved os – vi tror på, at langt flere vil vælge elbilen fremover, og derfor vil vi gerne gå foran op tilbyde opladning til dem, siger hoteldirektør Anders Duelund, Bella Sky Comwell.

Åbningen af hurtiglade-standeren ved Bella Sky er startskuddet til minimum yderligere 10 lokationer centralt i København. Alle de kommende ladestandere i København vil kunne lade alle moderne elbiler med strømstyrke op til 22 kW.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08