23948sdkhjf

Vestas skal opgradere hundreder af vindmøller

Den danske vindmølleproducent har modtaget sin første ordre på sin såkaldte PowerPlus-løsning.
PowerPlus blev lanceret af Vestas i sidste måned, og konceptet går i al sin enkelthed ud på, at man vil hjælpe kunder til at få et større output fra deres møller.

Det har amerikanske EDP Renewables set en ide i, og virksomheden har derfor som de første hyret Vestas til at opgradere hundreder af vindmøller i USA.

- EDP Renewables og Vestas har været partnere igennem mange år, og vi er begejstrede for at tage dette partnerskab til næste niveau ved at inkorporere det nye Vestas PowerPlus i en del af vores Vestas-flåde, siger Brian Hayes, executive vice president of operations hos EDP Renewables.

- Vi sigter altid mod at have vores flåde kørende med maksimal ydeevne og maksimal effektivitet, og Vestas har været fantastiske til at levere den teknologi, der gør os i stand til det, fortsætter han.

- Underskrivelsen af den første ordre på Vestas PowerPlus så hurtigt efter den officielle lancering viser, at der er en stærk kundeefterspørgsel efter produktet. Siden lanceringen har vi set betragtelig interesse fra markedet. Det amerikanske marked er drevet af årlig energiproduktion og pris, og vi forventer, at salget af Vestas PowerPlus vil blive stærkt, siger Chris Brown, president for Vestas’ salgs- og servicedivision i USA og Canada.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266