23948sdkhjf

Semco indgår i rig-samarbejde

De tre olieserviceselskaber Semco Maritime, Bergen Group ASA og Apply Rig & Modules etablerer Hanøytangen Rig Services.
Rig-servicesegmentet er i vækst og ved at etablere partnerskabet Hanøytangen Rig Services positionerer parterne sig i kampen om at blive den ledende udbyder af projekttjenester inden for rig-servicesegmentet.

Hanøytangens strategiske placering og veletablerede værftsfaciliteter på Askøy uden for Bergen giver gode muligheder for indsejling og udsejling med en vanddybde, der giver adgang for ekstremt dybtgående konstruktioner og fartøjer og skal derfor danne den geografiske base for Hanøytangen Rig Services. Hanøytangen skal udvikles til at blive det førende anlæg for projektering og gennemførelse af rig- og marineprojekter.

De tre partnere Semco Maritime, Bergen Group og Apply Rig & Modules indtager alle en ledende positionen inden for deres respektive markedsnicher inden for olie- og rig-serviceindustrien. Gennem partnerskabet etableres nu et solidt fundament for at kunne betjene kunder inden for rig- og olieindustrien.

Hanøytangen Rig Service skal ledes af et team bestående af repræsentanter fra hvert selskab. Markedsføringen af selskabet har allerede tiltrukket sig omfattende interesse fra industrien.

- Hanøytangen er en unik lokation og ved at slå vores kræfter sammen, vil vi være i stand til at tilbyde unikke og tilpassede projektløsninger til rigservicemarkedet. Aktiviteten i markedet er god og udsigterne ser lovende ud. Fra industrien ser vi en øget interesse i, at vi tilbyder vores tjenester i fællesskab og vi ser frem til at lande den første kontrakt, siger Jarle Lerstøl som skal være leder af Hanøytangen Rig Services.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093