23948sdkhjf

Overskud og nye projekter hos MES A.m.b.a

I 2013 realiserede Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab MES et overskud på 15 millioner kroner. Nu er et nyt elhandelsselskab i støbeskeen.
Energiselskabet MES A.m.b.a. kom ud af 2013 med et flot overskud på 15 mio. kr.

Koncernens overskud efter skat falder fra 22,0 mio. kr. til 15,0 mio. kr., hvilket især skyldes et lavere afkast af værdipapirbeholdningen. Indtægterne i MES Net A/S presses af de generelle effektivitetskrav fra Energitilsynet, og overskuddet har i 2013 været faldende især på grund af ekstra udgifter til løn- og it-udgifter i forbindelse med overgangen til DataHubben. Dertil har der generelt været stigende udgifter til drift og vedligeholdelse samt administrationsomkostninger. Specielt posten ”Drift og vedligeholdelse” varierer fra år til år. Årets resultat for koncernen anses for tilfredsstillende, skriver ledelsen i sin beretning.

Fjernmåling & nyt elhandselsselskab
Med det højeste salg nogensinde i Mes Net A/S og en stor tilgang af kunder til MES Fibernet A/S søsætter MES nu to nye tiltag.

Der skal i løbet af 2014 etableres et lokalt elhandelsselskab, mens man i MES Net pr. 2. juni har opstartet montagen af fjernaflæste målere – et projekt til mere end 20 mio. kr., der skal løber over de kommende 2,5 år.
Læs mere om: MES
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109