23948sdkhjf

Dansk solcelle-aktør leverer Norges største solcelleanlæg

Munk Energy A/S har nu etableret sig i Norge. Første skridt er at levere solcellerne til Norges hidtil største solcelle-projekt på 500 kWp.
- Det er lykkedes os at slå to fluer med ét smæk. For det første har vi fået etableret os solidt i Norge. For det andet skal vi – som det allerførste vi foretager os i Norge – levere solceller til et projekt på 500 kWp, der samlet set bliver Norges største. Det er en rigtig tilfredsstillende start, som er bedre end forventet, og som lover godt for Munk Energys fremtidig rolle i Norge, udtaler adm. direktør, Andreas Nyeboe Munk fra Munk Energy.

De mange solceller skal leveres til Hurdal Økolandsby, som er et ambitiøst projekt, hvor der skal bygges i alt 175 boenheder i en selvforsynende landsby, nord for Olso. Husene, der bliver opført af Aktivhuse, skal alle forsynes med solceller. De første huse bliver allerede bygget og monteret med solceller i dette kvartal.

Trusted partnerships et led i forretningsfilosofi
Som et led i etableringen i Norge, har Munk Energy indledt et trusted partnership med Trondheim-virksomheden Isoreflect, der i forvejen har specialiseret sig som leverandør af energiløsninger til byggebranchen i Norge.

- Vi er meget glade for vores nye partnerskab med Isoreflect, fordi de er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der har et stærkt lokalt netværk og et godt kendskab til den grønne del af byggebranchen. Partnerskabet er en del af vores forretningsfilosofi, hvor vi indgår ”trusted partnerships” med udvalgte specialister, der kan supplere vores forretning med deres specialistkompetencer. På den måde får kunderne et stærkere koncept hos os, fordi vi har meget dygtige partnere bl.a. i forhold til montage og i forhold til viden om salg på eksportmarkederne, siger Andreas Nyeboe om Munk Energys forretningsfilosofi.

Synergi i Danmark og Norge
Hos Isoreflect er der også stor tilfredshed med det nye danske partnerskab.

- Munk Energy har den volumen, leveringssikkerhed, pris og kvalitet, der betyder, at vi kan tage endnu et skridt frem mod at kunne levere samlede grønne løsninger i stor skala i hele Norge. MUNK Energys koncept med en dokumenteret og styret salgs- og leveringsproces passer godt med Isoreflects filosofi. Der er desuden mange synergier for begge virksomheder fordi vi nu begge er tæt på markederne i både Danmark og Norge, siger Vidar Olsen, der er partner i Isoreflect. Aftalen mellem den norske og danske virksomhed blev i øvrigt symbolsk underskrevet på den norske Grundlovsdag, den 17. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078