23948sdkhjf

Hillerød Forsyning overtager fjernvarmen i Meløse og St. Lyngby

Sidste år overtog Hillerød Forsyning fjernvarmeforsyningen i Skævinge og Gørløse, og nu er turen kommet til Meløse og St. Lyngby. En aftale om overdragelse af fjernvarmeforsyningen i Meløse og St. Lyngby blev onsdag godkendt af Hillerød Forsynings generalforsamlinger.
Med aftalen overtager Hillerød Forsyning kraftvarmeværket og ledningsnettet i Meløse og St. Lyngby og med en sammenlægning med resten af ledningsnettet, er det med til at optimere forretningen og komme fjernvarmekunderne til gavn, oplyser Hillerød Forsyning.

Bestyrelsesformand, Louise Colding Sørensen, er glad for, at aftalen er kommet i hus.

- Der har været en meget positiv og konstruktiv dialog i forhandlingerne. Aftalen får stor betydning for fjernvarmekunderne i Meløse og St. Lyngby, siger hun og udtrykker tilfredshed med den store indsats, som medarbejderne i Hillerød Forsyning har ydet, for at overtagelsen kunne blive en realitet.

Lavere priser på vej til kunderne
Overtagelsen af Meløse-St. Lyngby Energiselskab sker som led i en strategi om at udbygge, optimere og sikre varmeforsyningen i Hillerød Kommune.

- Hillerød Forsyning er kåret som landets billigste gasbaseret fjernvarmeselskab, overtagelsen af Meløse-St. Lyngby Energiselskab betyder, at Hillerød Forsyning fortsat kan levere billig varme til alle kunderne i Hillerød samtidig med en høj forsyningssikkerhed, siger direktør i Hillerød Forsyning, Alaa Barky.

Varmekunderne i Meløse og St. Lyngby vil - i lighed med kunderne i Skævinge og Gørløse - i en årrække betale en overgangstarif ud over Hillerød Varmes almindelige tarif. Hillerød Forsyning forventer, at den samlede varmepris for varmekunderne i Meløse og St. Lyngby i gennemsnit vil falde med ca. 15 procent.

Før aftalen er endelig gyldig, skal den godkendes på generalforsamlingen i Meløse-St. Lyngby Energiselskab, der afholdes den 28. maj. Derefter kan overdragelsen ske med virkning fra 1. juli 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078