23948sdkhjf

Greentech Energy Systems leverer som ventet I første kvartal

Der er tilbagegang både på omsætningen og resultatet i første kvartal af 2014 for Greentech Energy Systems. Det var ventet, lyder det fra bestyrelsesformanden.
- Greentech har leveret som forventet i dette kvartal, til trods for dårligt vejr og lave energipriser i Italien. Det betyder at alle vores forretningsområder er stabiliserede, hvilket giver mulighed for at søge nye muligheder for vækst, siger bestyrelsesformanden Peter Høstgaard-Jensen i forbindelse med kvartalsregnskabet fra Greentech Energy Systems.

Kvartalet i tal
Greentech Energy systems har realiseret et fald i omsætningen på 11 % til 14,4 mio. euro i første kvartal af 2014 (16,2 mio. euro i 2013). Ligeledes er der sket et fald i EBITDA på 15 procent til 8,4 mio. euro (9,9 mio. euro i 2013).

Kvartalsresultatet landede på 32.000 euro, hvilket skal sammenlignes med et overskud på 2,1 mio. euro i samme periode sidste år. Årsagen til det markante fald er salget af 50 procent af aktierne i Wojciechowo-projektet I Polen i første kvartal 2013 med en indtægt på 1,5 mio. kr. til følge.

På produktionssiden ser det straks lysere ud for selskabet, der allerede med udgangen af første kvartal har produceret mere end en tredjedel af den forventede årsproduktion. På vindsiden er man gået 14 procent frem sammenlignet med samme periode sidste år mens man på sol-siden er gået 1 procent frem.

På den årlige general forsamling i april 2014 blev Michéle Bellon valgt ind i bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081