23948sdkhjf

Brunata ansætter ny økonomidirektør

Dennis Hollender er tiltrådt som ny koncern CFO og kommer til at stå i spidsen for at udvikle en endnu stærkere global økonomi i Brunata.
Udover at styre den daglige drift og skabe øget vækst får Dennis Hollender ansvar for at gøre Brunata klar til at angribe det internationale marked og udnytte det potentiale, der ligger i forbindelse med det nye EU direktiv, EED. Samtidig bliver Dennis Hollender ansvarlig for, at de interne processer og kontroller fungerer, og at alle internationale datterselskaber bliver konsolideret i Brunata Group. Det skriver den danske cleantech-virksomhed i en pressemeddelelse.

- Min ambition er, at Brunata bliver den førende spiller inden for vores branche. Vi skal være den mest tillidsvækkende leverandør af værdiskabende løsninger med den mest overbevisende måleteknologi. Det er en utrolig spændende udfordring, og jeg er sikker på, vi nok skal komme i mål. Brunata har det hold, der skal til for at blive markedsleder på god service og kvalitet – vi kan, vil og tør, lyder det fra Dennis Hollender.

Senest kommer han fra en tilsvarende stilling som Senior Finance Manager hos Pandora, der har været gennem den samme udvikling, som Brunata står overfor. Her har han som finansansvarlig for den europæiske region haft betydelig succes med at konsolidere virksomheden, udvikle den til det næste niveau og ensrette processerne i alle landene.

Tidligere har Dennis Hollender arbejdet i OTIS Elevator Company som CFO for Danmark og Norge. Dennis Hollender har en HD(R) fra Copenhagen Business School.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093