23948sdkhjf

Det sker: Årsmøde i MiljøForum Fyn

MiljøForum Fyn inviterer interesserede virksomheder og organisationer til Årsmøde 2014, torsdag den 8. maj på Lindø Konferencecenter, hvor temaet er 'Vækst og bæredygtighed'.
Bæredygtighed i forhold til virksomhedernes produkter og ydelser, men også i forhold til ledelse, samfunds- og forretningsudvikling.

Professor i ledelse, Steen Hildebrandt er den ene oplægsholder på Årsmødet. Han forudser, at bæredygtighed om 10 år vil være en forudsætning for at være in business, både for de multinationale selskaber og for de små virksomheder. Alle må se sig som en integreret del af samfundet og bidrage til mere og andet en økonomisk vækst. Steen Hildebrandt hævder, at bæredygtige virksomheder allerede i dag er mere robuste i en omskiftelig verden. Det stiller krav til både ledelse og medarbejdere. Steen Hildebrandt giver i sit oplæg eksempler og stof til eftertanke og angiver både udfordringer, håb og visioner for fremtiden.

Derudover vil Elo Alsing, markedschef i Skanska, holde oplæg om sin erfaring med bæredygtigt byggeri i en stærkt konkurrencepræget byggebranche. Hvordan går det f.eks. med at motivere offentlige og private investorer samt lejere til at efterspørge bæredygtigt byggeri?

Årsmødet bliver holdt på Lindø Konferencecenter torsdag den 8. maj kl. 13-16.30.

Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig via hjemmesiden www.miljoforumfyn.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063