23948sdkhjf

Overskud og stor tilfredshed hos Nyfors

Med stor tilfredshed løfter formand for bestyrelsen i Nyfors sløret for et 2013-resultat der byder på millionoverskud og en god solid egenkapital. Selskabet mærker interesse på flere områder bl.a. solceller, LED-belysning og varmepumper.
Der var ros til direktør Henrik Mentz på forårets repræsentantskabsmøde i Nyfors.

Formanden for bestyrelsen, Henning Krabbe, udtrykte stor tilfredshed regnskabsresultatet for 2013, der viser et overskud på 17 mio. kr. og et resultat før afskrivninger på 58 mio. kr. Koncernens egenkapital er fortsat meget solid og udgør 1,13 mia. kr.

Resultatet er opnået i et år, hvor der også er brugt megen tid på at undersøge mulighederne for et udvidet samarbejde og en evt. fusion med de andre nordjyske forsyningsselskaber. Men Nyfors' repræsentantskab besluttede i efteråret, at man fortsat ønsker at stå på egne ben, og regnskabsresultat er derfor et godt udgangspunkt på udfordringerne ved fortsat selvstændig drift, sagde Henning Krabbe i sin beretning.

På mødet oplyste direktør Henrik Mentz desuden, at Nyfors udvider sin organisation med flere medarbejdere i 2014 for at vækstmålene for 2014 kan indfries.

Stor forsyningssikkerhed & solcelleboom
Direktør Henrik Mentz beretter om stor forsyningssikkerhed i Nyfors med en oppetid på 99,997 pct.

På regelområdet har der derimod ikke været tale om stabilitet. For solcellerne har flere regelændringer været meget generende, men grundet en stor indsats har Nyfors hjulpet kunderne gennem overgangsordningerne og den indsats har resulteret i, at solceller igen i 2013 var det produkt, der omsatte for mest indenfor Nyfors’ forretningsområde Det Intelligente Hjem.

Henrik Mentz orienterede endvidere om stigende interesse for varmepumper og LED belysning fra stort set alle kundesegmenter. Der har også været fokus på husstandsmøller, hvor der for tiden er meget attraktive afregningspriser fra det offentlige, hvilket gør tilbagebetalingstiden kort. Interessen for fibernet forsætter den positive udvikling fra tidligere år og området vækster tilfredsstillende både salgs- og indtjeningsmæssigt, mens der på elnettet ses en svag nedgang i forbruget.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093