23948sdkhjf

Faxe Forsyning får ny direktør

Faxe Kommune har per 1. juli 2014 ansat Henrik Ellermann som ny direktør for Faxe Forsyning.
Det oplyser Faxe Forsyning på sin hjemmeside.

Henrik Ellermann kommer fra Miljøministeriet, hvor han bl.a. har været centerdirektør for Miljøcenter Nykøbing Falster og senest områdechef i Geodatastyrelsen, hvor hans primære arbejdsfelt har været digitalisering af den offentlige sektor i regi af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi, Danmarks Miljøportal mv.

Henrik Ellermann har en baggrund som officer i søværnet og har tillige haft kontorchefstillinger i Fødevareministeriet.

- Det er mit klare indtryk, at Faxe Forsyning A/S er et veldrevet forsyningsselskab til stor gavn for rigtig mange familier og virksomheder i Faxe kommune. Rent vand, sikker håndtering af spildevandet og renovation til tiden er i alles interesse, og har derfor også mange borgeres bevågenhed. Forsyningsopgaverne skal drives effektivt og sikkert, og jeg glæder mig rigtigt meget til at stå i spidsen for forsyningens drift og fortsatte udvikling i tæt samarbejde med de ansatte og forsyningens bestyrelse, siger Henrik Ellermann i en nyhed på Faxe Forsynings hjemmeside.

Indtil Henrik Ellermanns tiltræden i juli 2014 har økonomichef Niels Sundberg indvilliget i at forsætte som konstitueret direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125