23948sdkhjf

Bravida skifter 10.100 målere i Brønderslev

Fra mandag den 10. marts går Bravida på Brønderslev Forsynings vegne i gang med at skifte vand- og varmemålerne.
Brønderslev Forsyning starter nu den tidligere varslede udskiftning af vand- og varmemålerne. Arbejdet udføres af Bravida, og udskiftningen finder sted i etaper. Første etape er nordbyen i Brønderslev, hvor der skal skiftes 450 målere.

I alt omfatter udskiftningen cirka 9.000 vand- og varmemålere i Brønderslev by. Hertil kommer yderligere ca. 1.100 vandmålere i oplandet til byen. Alle målere i selve Brønderslev by forventes at være udskiftet per 30. november 2014, resten i løbet af de første måneder i 2015.

- Vi sender særskilt information ud til de berørte grundejere i takt med at udskiftningen finder sted i de forskellige dele af byen. Vi håber naturligvis på forståelse for det ekstra besvær, nogle kunder måske vil opleve i forbindelse med målerudskiftningen. Vores erfaring fra tidligere målerudskiftninger er dog, at det langt hen ad vejen går ret smertefrit, fortæller direktør Thorkil Neergaard.

- Til gengæld kan kunderne fremover se frem til nogle lettelser. De nye målere aflæses automatisk, og det betyder, at kunderne fremover slipper for bøvlet med at aflæse måleren og indsende tallene til forsyningen. Samtidig vil de fleste kunder i 2015 kunne se frem til, at forsikringen kan blive billigere, da det nye system giver mulighed for at overvåge forbruget time for time. Når risikoen for vandskader som følge af lækager hermed reduceres, kan kunderne hos de fleste forsikringsselskaber få en rabat på præmien til skjulte rørskader.

På Forsyningens hjemmeside kan man følge med i, hvornår de enkelte bydele får udskiftet målerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093