23948sdkhjf

Driftschef forlader Hobro Varmeværk

Uoverensstemmelser med bestyrelsesformand Søren Sørensen har nu fået driftschef Per Aasted til at søge nye udfordringer.
Per Aasted har ellers været aktiv i Hobro Varmeværk siden 1987, hvor han blev valgt ind i værkets bestyrelse. Siden var han formand for værket i omkring 15 år, og i 2009 blev han ansat som driftschef. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Nu har han imidlertid valgt at opsige sin stilling og søge nye udfordringer. Per Aasted lægger ikke skjul på, at det skyldes uoverensstemmelser med bestyrelsesformand Søren Sørensen omkring driftsmæssige forhold.

Overfor Nordjyske konstaterer Per Aasted, at der ikke er plads til begge personer i organisationen, mens Søren Sørensen er mere forbeholden.

- Det giver ingen mening at kaste mudder mod hinanden for åbent tæppe. Det korte er, at driftschefen har søgt andre udfordringer, og det har vi i bestyrelsen taget til efterretning, siger han til avisen.

Per Aasted fortsætter i stedet som salgsingeniør hos Aalborg CSP, hvor han skal markedsføre virksomhedens solkraftværker over for danske fjernvarmeværker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095