23948sdkhjf

Dong Energy er dansk favorit i European Business Awards

527 europæiske virksomheders videoindslag er blevet bedømt i European Business Awards, og Dong Energy blev dansk vinder af publikumsprisen.
Publikum gav i alt 70.981 stemmer fordelt på 527 videoer fra 30 europæiske lande. I Danmark fik Dong Energy flest stemmer og kan dermed kalde sig dansk publikumsfavorit i konkurrencen om European Business Awards.

I alt er der 30 deltagere tilbage, som igen skal bedømmes af europæerne, så der kan blive fundet en samlet publikumsfavorit.

Udover at kunne kalde sig national vinder af publikumsprisen er Dong Energy af dommerkomiteen valgt som en ud af Europas Top 100-virksomheder. Dermed er Dong Energy blandt de sidste 10 finalister, der skal kæmpe i kategorien ”Environmental and Corporate Sustainability” om at blive Europas mest bæredygtige virksomhed.
Det er blandt andet Dong Energy’s arbejde med at fremme havvind til en konkurrencedygtig pris, omstilling til bæredygtig biomasse og arbejde med energieffektivitet, der har fået virksomheden så langt i konkurrencen.

- At Dong Energy er udnævnt som værende blandt de top 10 førende virksomheder i Europa indenfor bæredygtighed, viser en anerkendelse af, at vi tager ansvar og udvikler vores forretning i tråd med de udfordringer som samfundet står over for, lyder det fra kommunikationschef i Dong Energy, Karsten Anker Petersen.

Der er i alt 10 kategorier i European Business Award med 10 finalister i hver, som nu skal konkurrere i tredje og sidste runde af konkurrencen. Resultatet bliver annonceret den 27. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109