23948sdkhjf

Dong-tilskud til boligvarme gennem grossist

9000 i tilskud til varmepumpe eller 3000 i tilskud til for eksempel pillefyr eller gaskeddel. Sanistål har indgået tilskudsaftale med Dong Energy.
Få ny varmepumpe eller opvarmningskedel og få et klækkeligt tilskud fra Dong Energy.

Sådan lyder tilbuddet i et nyt samarbejde, som grossisten Sanistål har indgået med Dong Energy og som flugter med andre samarbejdsaftaler, som Dong Energy har indledt.

Med ny varmepumpe vil man kunne få et tilskud på 9000 kroner. Med ny oliekeddel, gaskeddel, pillefyr eller biobrændselskeddel kan man få et tilskud på 3000 kroner.

- Samarbejdet er faldet på plads efter gentagne møder med hinanden. Vi har fortalt, hvilke muligheder, vi så, og de svarede til de muligheder, som Dong Energy ser, siger Tommy Knudsen, salgschef ved Sanistål til Energy Supply.

- Regeringen har et klimamål, hvor Dong er blevet pålagt at spare noget energi frem mod år 2020, og der ser vi en forretning i at hjælpe Dong med at opfylde det mål, siger Tommy Knudsen.

En løftestang til sparekrav
Og det er netop derfor, at Dong Energy indgår disse samarbejdsaftaler, siger pressemedarbejder Morten Kidal.

- Det gør vi som løftestang til de sparekrav, vi har om at spare 500 millioner kilowatt-timer årligt. Derfor indgår vi disse aftaler med eksterne parter, siger han.

For hver kunde, som opnår Dong-tilskud, vil Dong således kunne indberette kundens energibesparelse, så det regnes med i den besparelse, som Dong Energy kan dokumentere over for staten, at man har realiseret.

For at opnå tilskuddet skal forbrugeren via sin installatør tage kontakt til Sanistål for at få leveret produktet, som Dong Energy giver tilskud til.

Også tilskud uden om aftalen
I en af aftalens 10 tilskudsregler står der, at varen skal være købt hos Sanistål.

- Når vi skal administrere det, så skal vi vide, hvilket produkt, der er tale om, når vi skal dokumentere det over for Dong, siger Tommy Knudsen.

Dong Energy understreger også over for Energy Supply, at der er andre indgange til tilskud end aftalen med Sanistål. Således er det ikke en universal forudsætning for tilskud, at man benytter Sanistål-aftalen, bekræfter Morten Kidal.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093