23948sdkhjf

Elselskab kritiseres for ulovlige salgsmetoder

Elselskabet Gul Strøm nøjes ikke med at reklamere på tv og net. Firmaets telefonsælgere kontakter også danskerne uden først at have fået tilladelse – og det er ulovligt.
Det skriver MetroXpress.

Adskillige danskere har ifølge mediet oplevet gentagne gange at blive ringet op af Gul Strøms telefonsælgere, som ikke har accepteret et nej. Og flere er endda blevet kontaktet uden først at have givet tilladelse hertil. Og den metode er ulovlig, oplyser Forbrugerrådet Tænk til MetroXpress.

- Virksomheder må ikke henvende sig telefonisk uden forudgående kontakt. Det er generende, og det er en aggressiv salgsmetode overfor forbrugerne, siger seniorjurist Tina Dhanda Kalsi, som ikke udtaler sig om den konkrete sag, til MetroXpress.

Hos Gul Strøm beklager markedsdirektør, Jesper Wagner, i en mail til MetroWpress, hvis der er begået fejl.

- Vi kan ikke udelukke, at der er sket fejl, men vi kontakter alene forbrugere, der har givet os lov til at kontakte dem. Er kunden ikke interesseret i vores tilbud, respekterer vi kundens nej-tak. Det er reglen, og er der sket en fejl, vil jeg gerne beklage det, skriver han i mailen til MetroXpress.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078