23948sdkhjf

Europæiske industriledere kræver ambitiøse VE-mål

Direktører fra ledende europæiske virksomheder opfordrede onsdag under et møde i Bruxelles EU til at udstikke rammerne til stærkere og bindende 2030-mål på klima- og energiområdet med ambitiøse mål for vedvarende energi.
Det oplyser European Wind Energy Association, EWEA.

Et ambitiøst mål for vedvarende energi vil styrke væksten i den grønne sektor og skabe 570.000 nye jobs og samtidig sparer 260 milliarder euro på import af fossile brændsler, fortalte topcheferne i Acciona Energia, Alstom, Enercon, ERG Renew, RES Med og Vestas pressen i forbindelse med mødet.

- Vi byder Europa-Kommissionens engagement i en post-2020 klima- og energipolitik, der indeholder mål for vedvarende energi, velkommen. Men den er ikke vidtrækkende nok, erklæderede lederne.

- Derfor opfordrer vi nu EU’s statsledere til at støtte Europa-Parlamentets krav om bindende nationale mål for vedvarende energi såvel som et overordnet mål på mindst 30 procent.

De seks virksomheder, der er den del af en koalition bestående af 91 virksomheder og organisationer, har nu underskrevet en forretningserklæring, hvor de opfordrer til stærke rammer og mål for vedvarende energi frem i mod 2030.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078