23948sdkhjf

Biogas-byggeri forsinket

Selskabet Envo Group forventer først at kunne sætte gang i opførelsen af et nyt biogasanlæg i Tønder til maj måned.
Selskabet Envo Group kunne tidligere på måneden meddele, at man havde udvalgt SFH Group til at bygge et nyt stort biogas anlæg i Tønder. Samtidig lod Envo forstå, at ansøgningen om byggetilladelse til Tønder kommune vil starte i januar 2014.

Nu kan JydskeVestkysten så berette, at der endnu ikke er givet nogen byggetilladelse. Og det er der en helt enkelt årsag til:

- Vi har endnu ikke modtaget en ansøgning fra Envo, forklarede direktøren for centralforvaltningen, teknik og miljø i Tønder Kommune, Keld I. Hansen, til JV.dk.

På trods af, at den manglende byggetilladelse ventes at flytte byggestarten til maj fra tidligere februar, forventer direktør i Envo, Bo Asmussen, fortsat, at det nye biogasanlæg vil starte produktionen først i 2015.

Stor erfaring med biogasanlæg
På anlægget er der ifølge Envo Group lagt stor vægt på bæredygtighed, hvor der genanvendes mest mulig varme, regnvandsopsamling til ca. 350 dages forbrug, pillerensningsanlæg og algeanlæg til rensning af spildevand, solcelleanlæg til egen el produktion, lastbilerne kører på bionaturgas m.m.

SFH Group A/S er et dansk selskab og i marioteten ejet af den tyske koncern RENA / SH+E Group GmbH. SFH Group har en lang historik i biogasbranchen og har ifølge Envo bidraget til cirka 8.000 biogasanlæg, som er opført i Tyskland, med udvikling og opførelse af højtydende biogasanlæg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078