23948sdkhjf

Klimalov får varm velkomst

Både Dansk Energi og Dansk Elbil Alliance hilser regeringens nye udspil om en klimalov med tilhørende klimaråd velkommen.
- Det er positivt, at der politisk er opmærksomhed om at brede klimaindsatsen ud til at omfatte mere end energi. Med et fuldt indfaset energiforlig kan energisektoren levere størstedelen af målsætningen. Derfor er det vigtigt at sikre, at forliget bliver ført ud i livet, for en ny klimalov skal bygge videre på allerede indgåede aftaler, siger Charlotte Søndergren, afdelingschef i Dansk Energi, i en nyhed på Dansk Energis hjemmeside.

Også søsterorganisationen Dansk Elbil Alliance er positivt stemt overfor en kommende klimalov – dog under den forudsætning, at den skrues rigtigt sammen. I den forbindelse mener organisationens branchechef, Lærke flader, at der især er brug for ambitiøse målsætninger på transportområdet. Hun håber således, at den kommende klimalov vil sætte konkrete mål for transportsektorens CO2-reduktioner samt mål, der fremmer nye grønne transportteknologier.

-Vi har endnu ikke knækket kurven for transportsektorens udledning af CO2. Derfor kommer regeringens bebudede klimalov og etableringen af et klimaråd kærkomment og i rette tid. En robust klimalov skal nemlig give os de lovmæssige løsninger, der skal sikre en øget integration af vedvarende energi og grønne transportløsninger, siger Lærke Flader i en nyhed på Dansk Elbil Alliances hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125