23948sdkhjf

E.ON og GreenWave Reality udvider partnerskab

GreenWave Reality udvider partnerskabet med E.ON omkring levering af intelligente tjenester til hjemmet overalt i Europa.
Det udvidede partnerskab giver E.ON adgang til GreenWaves intelligente infrastruktur, der kan fremme udviklingen af en lang række applikationer til administration af energi i forhold til forbrugerne såsom solenergi, automatisering af hjemmet og trådløs netværksstyret belysning. Det oplyser GreenWave Reality i en pressemeddelelse.

- Dette partnerskab understreger vores stærke engagement, i at ville føre an i forsøget på at finde nye løsninger, der kan hjælpe vores forbrugere med at leve bedre og mere effektivt, lyder det fra Urban Keussen, vicedirektør for teknologi og innovation i E.ON SE. Og han forsætter:

- GreenWave-teamet og deres produktsortiment vil hjælpe os med at levere innovation til vores kunder via en platform, der er den førende i branchen.

Fremmer innovationen
I samarbejde med E.ON's regionale afdelinger rundt om i Europa, og deres viden om de lokale markeder, vil der blive udviklet og afprøvet kommercielle hyldeprodukter, der vil blive indført og administreret, gennem en samlet intelligent platform for hjemmet med E.ON-varemærket. Partnerskabet giver E.ON's regionale enheder, mulighed for at udvide deres portefølje af produkter og tjenester til deres kundebase, hvilket kan føre til nye indtægtsstrømme og udvidede muligheder for at betjene deres kunder, hedder det i pressemeddelelsen.

- E.ON er førende inden for kategorien og tænker stort vedrørende energiforvaltning, siger Peter W. Christensen, stifter og CTO for GreenWave Reality.

- Vi er glade for at kunne hjælpe E.ON med at fremskynde innovation, der vil gøre en stor forskel og hjælpe husholdninger over hele Europa med, ikke bare at administrere deres energiforbrug, men også sikre en portefølje af unikke tjenester der giver en merværdi til forsyningen, gennem intelligent teknologi til hjemmet, der er enkel og nem at bruge, forsætter han.

E.ON valgte GreenWave Home2Cloud som sin foretrukne udviklingsplatform efter en intensiv toårig testperiode, der omfattede 75 boliger, som alle benyttede GreenWaves teknologi til det intelligente hjem og oplevede målbare resultater med hensyn til energibesparelser og en bedre forståelse af energiforbruget.

Programmet for udrulning ventes at gå i gang i første halvdel af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084