23948sdkhjf

Andresen Towers på vej mod sorte tal

Problemer i forbindelse med opstart af produktionen betød et stort underskud i 2012/2013. Den fynske tårnproducent øjner dog bedre tider.
Med en samlet bruttofortjeneste på 26,2 mio. kr. i 2012/2013 var der tale en fremgang på hele 36 mio. kr. hos Andresen Towers.

Alligevel endte regnskabsåret med et underskud før skat på 54,4 mio. kr. mod et minus på 17, 8 mio. kr. året før.

Det utilfredsstillende resultat skyldes først og fremmest problemer med leveringen af et automatiseret maleranlæg, som ikke fungerede efter hensigten på det planlagte tidspunkt for opstart af produktionen.

- Med baggrund i en fyldt ordrebog og et stort ønske fra vores kundes side om ikke at forsinke opstarten blev det besluttet at ibrugtage anlægget trods væsentlige mangler. Det har medført en meget lav produktivitet, stærkt forøgede mandskabsomkostninger og ekstraomkostninger til færdiggørelse af maleranlægget i det forløbne regnskabsår, skriver Andresen Towers i sit årsregnskab.

Nu melder virksomheden dog, at problemerne er udbedret og omkostningerne bragt ned på et niveau, der giver en rentabel drift. I indeværende regnskabsår kalkuleres der derfor med ”et beskedent overskud”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156