23948sdkhjf

Varmepumpe-installatør får ny direktør

Klimadan har fra 1. januar fået Søren Norman Andersen som ny direktør. Han vil fastholde den grønnere strategi, som blev indført i 2012.
Den midtjyske producent og installatør af varmepumper skiftede i 2012 navn til Klimadan A/S og indførte samtidig en ny og grønnere strategi med fokus på klimavenlige kerneprodukter som jordvarmeanlæg og luft/vand-anlæg.

Læs mere: Varmepumpeproducent skifter navn og strategi

Den kurs vil firmaets nye administrerende direktør, Søren Norman Andersen, fastholde. Han overtog roret pr. 1. januar 2014 og kommer fra en stilling som administrerende direktør i Genvex A/S.

- Klimadan er en markant spiller i branchen som Danmarks største installatør af varmepumper, og jeg vil gerne fortsætte den positive udvikling, Klimadan har været inde i over en længere periode, siger Søren Norman Andersen, administrerende direktør i Klimadan, og understreger, at han glæder sig til de nye udfordringer og til at fortsætte det gode samarbejde med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.


Klimadan har i mere end 34 år leveret effektive varmepumper til jordvarmeanlæg, der leveres til både private og erhverv. Siden starten er det blevet til mere end 7.000 løsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126