23948sdkhjf

Landets mest effektive elnetselskaber

Verdos elforsyning i Randers, Nord Energi Net og Energi Fyn City Net er alle nået helt til tops i Energitilsynets årlige benchmarking af de danske elnetselskaber.
Efter at have ligget i top 10 de sidste fire år, indtager Verdo nu sammen med Nord Energi Net og Energi Fyn City Net førstepladsen blandt landets elforsyninger. Og det vækker glæde i det østjyske energiselskab.

- Vi har arbejdet intenst med at optimere vores arbejdsprocesser og gennemført vedligehold på en ny og mere effektiv måde. Det har krævet meget - ikke mindst af medarbejderne, som har ydet en kæmpe indsats. Nu ser vi resultatet, og det bekræfter os i, at vi går den rigtige vej, siger en stolt Jesper S. Sahl, der er divisionsdirektør i Verdo.

- Hvor det tidligere var elnetselskabet, der kørte ud for at sætte elmåleren op hos en ny kunde, er det i dag el-installatøren, der udfører den opgave, ligesom han udfører det øvrige el-arbejde hos kunden. Vi har opgraderet dele af elnettet med fjernbetjente afbrydere, hvormed vi sparer arbejdstimer på kørsel samt ikke mindst får en større forsyningssikkerhed, forklarer divisionsdirektøren videre.

Fokus på indkøb
Ud fra devisen ”hvad der er sparet - er tjent” har medarbejderne også sat fokus på indkøb.

- Det er ikke blot selve indkøbet, vi har sat fokus på for dermed at opnå et afbalanceret forhold mellem pris og teknisk løsning. Vi arbejder også med hele processen i forbindelse med indkøbet. Med det store fokus på indkøb følger også en øget kvalitet i leverancerne fra vores underleverandører - noget der øger forsyningssikkerheden og dermed kommer vores kunder til gode, lyder det fra Jesper S. Sahl.

Selvom Verdo pr. 1. januar 2014 er en af landets tre mest effektive elnetselskaber og derfor ikke underlægges særlige effektiviseringskrav, er Verdo alligevel klar til at sætte nye skibe i søen de kommende år for at bibeholde den flotte position og effektivisere yderligere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062