23948sdkhjf

VB Enterprise flytter 20 jobs til Skive

I kølvandet på salget af over halvdelen af aktierne i VB Entreprise til en kapitalfond oplyser firmaet, at man flytter en afdeling til Skive fra Mors.
Fra februar bliver der 20 nye arbejdspladser i Skive. VB Enterprise, der arbejder med installation og tilslutning af havvindmøller til elnettet, opretter nemlig en ny afdeling, og der skal flere medarbejdere til firmaet, for at det kan lade sig gøre.

Offentliggørelsen af flytningen kommer kort efter, at hovedparten af aktierne i VB Entreprise er blevet købt af kapitalfonden Via Venture Partners.

Læs mere: Kapitalfond køber sig ind i VB Enterprise.

Flytningen fra Mors til Skive sker ifølge Villy Bruun for at bringe firmaet tættere på lufthavn og større byer samt gøre den fremtidige og planlagte rekruttering lettere.

- Vi ved af erfaring, at det desværre kan være lidt sværere at tiltrække folk til Mors end til større byer, og vi står i en situation, hvor vi skal ansætte lidt flere på kontoret, siger Villy Bruun, som tilføjer, at det drejer sig om et par personer. Antallet af montører vil stige fra cirka 70 til over 100 i år, siger Villy Bruun til Skive Folkeblad.

VB Entreprise er en del af Villy Bruun-koncernen, som beskæftiger omkring 120 ansatte. Ud over VB Entreprise A/S består koncernen af VB Procesteknik Aps og Villy Bruun A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093