23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energiindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Esbjerg Havn
Vestas' tidligere forsknings-og udviklingsdirektør Finn Strøm Madsen og John Veje Olesen, som er adm. direktør for Babcock & Wilcox Vølund, træder ind i bestyrelsen for Esbjerg Havn. De afløser Dan Madsen fra Rambøll og statsautoriseret revisor Flemming Stubkjær Jensen (kilde: Maritime Danmark).

Foreningen Udviklingsråd Sønderjylland (URS)
Claus Schmidt er forfremmet fra udviklingschef til direktør (kilde: Børsen).

URS arbejder for at styrke de sønderjyske rammebetingelser, udvikle områdets erhvervsklynger og udbygge relationerne i regionen såvel som over grænsen. Aktiviteterne finansieres i et privat-offentligt partnerskab med bidrag fra de fire sønderjyske kommuner samt bidrag fra private fonde, organisationer og virksomheder.

K2 Management
Det tyske selskab styrkes med to direktører i ledelsen. Kurt Stürken, 49 år, der kommer fra en stilling som managing director i REpower Northern Europe, er udnævnt til managing director med fokus på salg og kundeudvikling mens den hidtige direktør, Peter Steinfeld, fortsætter med fokusere på at lede konsulentvirksomhedens mange tyske projekter (kilde: Børsen).

K2 Management er rådgivende konsulentvirksomhed med fokus på vindindustrien.

KlimaInvest
Allan Jacobsen er ansat som ny administrerende direktør og afløser Jesper Bak, der i stedet fortsætter som finansdirektør.

Læs mere: http://www.energy-supply.dk/article/view...

Lindø Industripark
Anker Boye er ny bestyrelsesformand i Lindø Industripark, mens den hidtidige formand, Lars-Erik Brenøe fra A. P. Møller Mærsk, forbliver som medlem af bestyrelsen. Samtidig fratræder Freddy Frandsen og administrerende direktør i industriparken, Peter Jann Nielsen, begge som bestyrelsesmedlemmer. Carsten Aa er endvidere udnævnt til ny administrerende direktør (kilde: Fyens.dk)

Niras
Ingeniør Jørgen Halle er tiltrådt som teamchef i Niras’ afdeling for Energi.

Læs mere: http://www.energy-supply.dk/article/view...

Vestas Wind Systems
Michael Zarin er ny pressechef i Vestas, efter Jens Velling forlod selskabet ved årsskiftet (kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095