23948sdkhjf

Tillidsfolk advarer imod Dong-nedskæringer

Nedskæringer på kraftværkerne kan i sidste ende blive et problem for forsyningssikkerheden, lyder kritikken.
Flere tillidsfolk i Dong Energy mener nu, at smertegrænsen er nået for nedskæringer i Dong Energy. Yderligere nedskæringer kan få uheldige konsekvenser for forsyningssikkerheden, og frygten er, at kortsigtede afkast kommer til at veje tungere end den langsigtede forsyningssikkerhed, nu hvor den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs er blevet en del af ejerkredsen.

Det skriver Berlingske Business.

-Vi har fået beskåret vedligeholdelsesbudgettet og mandskabet de seneste år, fordi udgifterne skal sænkes. Vi har nu krydset smertegrænsen og kan ikke længere nå alle de nødvendige opgaver. Vi oplever også, at de optimale langtidsholdbare løsninger må fravælges, fordi der tænkes kortsigtet, siger Mark Grønning til Berlingske Business. Han er tillidsmand for håndværkerne på Dongs tre københavnske kraftværker.

Kommunikationschef i Dong Energy, Karsten Anker Petersen, erkender overfor Berlingske Business, at kraftværkerne har gennemgået markante besparelser – men de har været nødvendige, siger han. Samtidig afviser han at Goldman Sachs eller en kommende børsnotering får betydning for kraftværkerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078