23948sdkhjf

Navnenyt: Vestforbrænding får ny formand

På et bestyrelsesmøde onsdag valgte Vestforbrændings bestyrelse borgmester i Furesø Kommune, Ole Bondo Christensen, som ny bestyrelsesformand.
- Som formand vil jeg stå for, at Vestforbrænding fortsat er Danmarks førende affalds- og energiselskab, der sikrer optimal udnyttelse af affaldets materiale- og energiressourcer, siger Ole Bondo Christensen og uddyber:

- Helt konkret handler det om både at udvikle genbrugsaktiviteterne og energiproduktionen, som Vestforbrænding står for.

Vestforbrænding er et fælleskommunalt affaldsselskab med cirka 320 medarbejdere. Det er ejet af 19 kommuner i og omkring København og i Nordsjælland. Hver kommune har én plads i bestyrelsen.

Om Ole Bondo Christensen
Baggrund: Vokset op i en landsby i Midtjylland som nummer to i en søskendeflok på fem. Uddannet samfundsvidenskabelig planlægger på Roskilde Universitet og arbejdede før sin borgmesterpost som kontorchef i Beskæftigelsesministeriet.

Erhvervserfaring: Fra slagteriarbejder til underviser i nationaløkonomi og udsendt regeringsrådgiver i Sydafrika og Østeuropa.

Politik: Valgt af Socialdemokraterne til kommunalbestyrelsen i Furesø Kommune i 2006 – blev borgmester 1. januar 2010, hvor han også kom i Vestforbrændings bestyrelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093