23948sdkhjf

Trefor investerer i dansk velfærdsteknologi

Energikoncernen Trefor lægger endnu et forretningsområde til koncernen og går nu ind i velfærdsteknologien gennem et opkøb af den teknologiske virksomhed Medisat, der levere telemedicinske løsninger til den danske sundhedssektor.
Medisat har eksisteret siden 2006 og står blandt andet bag konceptet Patientkufferten, der er udviklet til KOL-patienter og hjertesvigt-patienter.

- Med overtagelsen af Medisat går Trefor ind i velfærdsteknologien med ønsket om at være på forkant med udviklingen indenfor området. Vi vil være med til at videreudvikle dansk velfærdsteknologi, og vi ser et stort potentiale for virksomheden og dens produkter i såvel indland som udland med et stærkt udgangspunkt i Region Syddanmark, siger Knud Steen Larsen, administrerende direktør i Trefor, om den seneste investering.

Medisat kan udvikle sig med nu ejer
Medisats stifter og administrerende direktør Kurt Christensen er glad for Trefors overtagelse af virksomheden, der giver Medisat mulighed for at tage de næste skridt i udviklingen af velfærdsteknologien.

- Der er ingen tvivl om, at Medisat er first mover inden for velfærdsteknologi. Derfor er det en drøm, der går i opfyldelse, hvor jeg nu har mulighed for at se Medisat vokse sig til den rigtige størrelse, som Medisat helt klart har potentialet til, siger Kurt Christensen og fortsætter:

- Markedet for velfærdsteknologi kommer til at gå markant frem de kommende år, og her vil Medisat fastholde sit forspring – og med Trefor bliver der god mulighed for at drive den udvikling endnu videre.

Passer med koncernstrategien
For Trefor passer velfærdsteknologi og telemedicin perfekt ind i koncernens fremtid.

- Der er en rigtig god sammenhæng med vores koncernstrategi og en vældig fin sammenhæng med vores udrulning af fibernettet, som vi har investeret i gennem de seneste 7-8 år, siger Knud Steen Larsen, der indtræder som bestyrelsesformand i Medisat.

Medisat har to afdelinger i henholdsvis Ballerup og Odense og ti medarbejdere ansat. Hovedafdelingen ligger i Odense.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tænketank om låst åben dør: Godt gået
Nye initiativer skal gøre elnettet klar til den grønne omstilling
Eaton leverer 100 anlæg til Islands største forsyningselskab
Stiesdal får styr på gnistdetektering og brandslukning i Danmarks største pyrolyseanlæg
Green Power Denmark om lukning af åben dør-projekter: Kæmpe svigt af regeringen
Tre ud af 27 åben dør-projekter fortsætter - resten lukkes
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125