23948sdkhjf

Topsøe godkender kinesisk fabrik

Bestyrelsen hos den danske katalysatorproducent har nu formelt givet grønt lys for finansieringen af en ny fabrik i Tianjin 100 km øst for Beijing.
Beslutningen om at bygge en kinesisk fabrik blev allerede taget i juni 2012, og selv om den endelige godkendelse af finansieringen først nu er blevet vedtaget af Haldor Topsøes bestyrelse, er byggeriet allerede i gang.

Byggeriet vil fortsætte de næste to år og vil blive opdelt i to faser, hvor første del af fabrikken er klar til produktion i 2015 og anden del i 2016. Den totale investering løber op i 900 mio. kr.

- Vi er glade for, at Topsøes bestyrelse har godkendt kapitalinvesteringen til at bygge vores nye fabrik i Kina. Tianjin-fabrikken vil styrke vores tilstedeværelse og position på det kinesiske marked markant, og vi er sikre på, at de regulatoriske tiltag fra den kinesiske regering for at mindske luftforureningen vil skabe attraktive muligheder for os inden for katalysatorer til bilindustrien, siger Bjerne S. Clausen, CEO hos Haldor Topsøe.

Fabrikken i Tianjin skal producere katalysatorer til fjernelse af NOx fra især tunge dieselkøretøjer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079