23948sdkhjf

Tidligere DONG-direktør til Havvind Århus Bugt

Tidligere koncerndirektør i Dong Energy, Niels Bergh-Hansen, bliver fra nytår en del af bestyrelsen i Havvind Århus Bugt.
HÅB’s arbejde for at fremme opsætningen af vindmøller omkring Aarhus har fået tilført nye meget stærke kompetencer. Med det nye bestyrelsesmedlem Niels Bergh-Hansen får HÅB tilført unik viden omkring vindmøllebranchen fra en person, som har arbejdet på tætteste hold med de mange udfordringer der knytter sig til branchen. Det skriver Havvind Århus Bugt i en pressemeddelelse.

- Der er ingen tvivl om, at vi med Niels Bergh-Hansen får en af de ypperste kræfter inden for vindenergisektoren. Hans viden, der blandt andet er bygget op gennem mere end fem år som koncerndirektør i Dong Energy A/S vil tilføre HÅB ny og meget værdifuld erfaring, der vil styrke os i vores vindmølleprojekter og ikke mindst i det kommende arbejde, vi står overfor i relation til udbuddet af projektets anlæg, siger Søren Egge Rasmussen, formand for HÅB.

Niels Bergh-Hansen har før sit arbejde hos DONG Energy, blandt andet arbejdet som administrerende direktør for Elsam A/S og Sønderjyllands Højspændingsnet.

- Jeg er meget glad for den tillid som HÅB har vist mig, og jeg glæder mig til at kunne bruge min viden og erfaring til at videreudvikle HÅB og vindmølleprojektet i Aarhus Bugt. Vindmøller er et afgørende element i bestræbelserne for at gøre Danmark uafhængig af fossile brændsler, men som alle andre projekter i den størrelse, så kræver det stort erfaring at få det til at lykkes. Og her mener jeg, at jeg vil kunne bidrage positivt til den opgave, siger Niels Bergh-Hansen.

Niels Bergh-Hansen bliver det syvende medlem af HÅB’s bestyrelse. De andre medlemmer er Søren Egge Rasmussen (formand), NRGi, Søren Sørensen, NRGi, Knud Lerche Vestergaard, Brabrand Elselskab, Claus Ørnbjerg Christensen, Viby El-værk, Jørgen Tranberg, VAAB og Sven Heegaard, VAAB.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078