23948sdkhjf

Danfoss opfører testcenter i Vejle

Verdens første indeklima-testcenter åbner tirsdag, hvor forskellige teknologier skal teste på samme tid.
I et nyt testcenter i Vejle vil Danfoss undersøge, hvordan boligernes klimasystemer kan arbejde optimalt sammen. Til formålet har virksomheden opført tre rum, hvor varmepumper, ventilationsanlæg og gulvvarme skal testes sammen. Det skriver Danfoss i en pressemeddelelse.

- Det nye testcenter er en hjørnesten, fordi vi her kan afprøve og udvikle produkter, der kan imødekomme de behov, vi ser i markedet i dag og fremover. Mange huse er blevet så velisolerede, at man stort set kan varme dem op med en hårtørrer. Her er udfordringen at sikre et behageligt indeklima i de energieffektive huse, uden at beboerne skal gå på kompromis i dagligdagen og åbne dørene for at komme af med boligens overskudsvarme. Danfoss vil være verdensmestre i klimaregulering af boliger ved at sørge for, at alle vores produkter – og med tiden også andre produkter i hjemmet – fungerer sammen i ét energieffektivt system, siger Kim Christensen, Divisional President i Danfoss Heating Solutions, i pressemeddelelsen.

Nye produkter hurtigere på markedet
Rummene i testcenteret er omsluttet af et køleanlæg, så man kan lave forsøg ned til 20 minus grader, selvom der er sommer udenfor.

Testcenteret afløser et laboratorium hos Danfoss, hvor det kun var muligt at teste et produkt ad gangen.

- En test i et privat hjem er ikke altid optimal, for vi kan aldrig gentage forsøget under præcis de samme vejrforhold. Det kan vi med testcenteret, som vil give os optimale muligheder for at arbejde med at optimere samspillet mellem teknologierne og skabe fremtidens effektive klimaløsninger til alle typer bygninger. De nye faciliteter vil sikre, at vi fremover kan få nye løsninger og produkter hurtigere på markedet, siger Jacob Madsen, Vice President for Danfoss Electric Heating Systems og daglig leder af Danfoss i Vejle, i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112