23948sdkhjf

Vejle-virksomhed opsætter solceller på FN Byen

Solar Elements har gennemført et stort solcelleprojekt på FN Byen. Nu er den tidligere Kolding-virksomhed flyttet ind i Green Tech Center i Vejle.
Selvom solceller blandt private husejere ikke længere er et hit, hitter solenergien stadig ude i virksomhederne. Det er der to årsager til; økonomi og social ansvarlighed.

- Der er stadig mange penge at spare for virksomheder, der etablerer solcelleanlæg. Hvor meget er en konkret, individuel vurdering, forklarer direktør Jens Mouridsen, der i dag fokuserer 100 procent på erhvervsvirksomheder og offentlige bygninger.

Social ansvarlighed
Økonomien spiller en afgørende faktor, når en virksomhed overvejer at investere i solenergi. Men signalværdien har også stor betydning. Det er i dag vigtigt for mange virksomheder og offentlige byggerier at signalere social ansvarlighed. Det er blandt andet tilfældet i FN Byen.

- Solcelleanlægget på taget af FN Byen producerer årligt 316.000 kWh. Anlægget er en investering i vores fælles fremtid, for det er med til at reducere CO2-udslippet og bremse de store klimaforandringer. Og det var vigtigt for FN Byen at sætte så lidt aftryk på miljøet som muligt, forklarer salgschef Per Thomassen.

Forventer stærk synergi i Green Tech Center
Solar Elements projekterer, monterer og servicerer solcelleanlæg i hele Danmark. Virksomheden er netop flyttet til Green Tech Center i Vejle.

- Vi forventer os meget af placeringen i Green Tech Center. Miljøet er ideelt for en virksomhed som vores, mener Per Thomassen, der glæder sig til at netværke, samarbejde og udvikle løsninger sammen med virksomhederne i huset.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093