23948sdkhjf

Kelin erobrer markedsandele i Sverige

Kelins satsning på egne produkter og løsninger giver pote på det svenske marked.
Kelin Kraft beskæftiger sig med fakturerings- og afregningstjenester på det skandinaviske energimarked, og gennem de sidste uger er der indgået kontrakter med ni svenske energiaktører.

Det drejer sig om Kvänumbygdens Energi Elförening, Bengtsfors Energi, JBF, Götene Elförening EK.FÖR, Nossebro Energi Försäljnings, Herrljunga Elektriska, Tibro Energi, Karlsborgs Energi og Tidaholms Energi.

De ni energivirksomheder fordeler sig mellem net- og leverandørselskaber og er geografisk spredt over hele Sverige. Direktør Jens S. Kristiansen fortæller, at der er flere aftaler i pipelinen og håber på, at Kelin vil kunne indgå aftaler med flere svenske, såvel som danske aktører i de kommende måneder.

- Den kommende engros-model giver mange aktører anledning til igen at revurdere deres valgte it-løsninger, og flere og flere ser fordelene ved at outsource hele eller dele af sit backoffice.

- At backoffice-omkostningerne er faste og kendte og tillige følger slutkundeantallet og dermed indtægterne er et uundværligt redskab i kampen om markedsandele, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078