23948sdkhjf

Sydtysk messechef vil lokke danskere

Sydtysk messearrangør samarbejder med Dansk-Tysk Handelskammer om øget dansk deltagelse, når der torsdag holdes pressemøde i København.
Sydtyskland er et nært, men overset eksportmarked for danske virksomheder. De sydtyske delstater importerer kun cirka en tredjedel danske varer i forhold til Nordtyskland, og derfor vil Dansk-Tysk Handelskammer nu forsøge at promovere samhandelsmulighederne i det sydlige Tyskland.

Derfor har man torsdag den 19. september invitereret messechef Britta Wirtz fra messerne WTT-Expo og Halltec, som begge foregår i april 2014 i byen Karlsruhe i den sydtyske i delstat Baden-Württemberg.

Britta Wirtz skal deltage i et pressemøde på engelsk, som handelskammeret holder i sit domicil på Kongens Nytorv for at skabe opmærksomhed om messerne.

WTT-Expo er en messe for varmeteknik og køleteknik og HallTec er en fagmesse for byggeudstyr til erhvervsbyggeri og industribyggeri. Begge messer ventes at tiltrække 10.000 brancherelaterede gæster.

Det er først og fremmest erhvervspressen, som er inviteret, når Dansk-Tysk Handelskammer torsdag inviterer til pressemøde klokken 14.

- Men er der virksomheder, som synes, det lyder utroligt spændende og vil høre, hvad messerne kan tilbyde, så er de velkomne, understreger Sandra Bækby-Hansen, marketings- og kommunikationschef for Dansk-Tysk Handelskammer.

For nylig opgjorde handelskammeret, at den danske Tysklands-eksport i år lader til at stige med cirka fem procent i forhold til 2012.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094