23948sdkhjf

Vestas lander kæmpe rammeaftale

Den danske vind-gigant skal i første omgang levere 80 MW til amerikanske EDF Renewable Energy, men har samtidig indgået en rammeaftale på hele 750 MW.
De 80 MW, som består af 40 stk. V100-2.0 MW-møller, skal fordeles på forskellige projekter i USA. Levering skal ske i løbet af 2014 og 2015.

Samtidig med ordren har Vestas og EDF Renewable Energy også indgået en rammeaftale, der i bedste fald betyder, at Vestas skal levere hele 750 MW til det amerikanske energiselskab.

- Vi er glade for at bygge videre på vores stærke forhold til en førende global udvikler som EDF EN, siger Chris Brown, president for Vestas’ salgs- og servicedivision i USA og Canada.

Tidligere i år indgik Vestas en aftale på 166 V100-1.8 MW-møller med EDF EN i Canada, og der er derfor tale om en trofast kunde hos den danske vindmølleproducent.

- Denne aftale bygger videre på et langvarigt forhold mellem vores to virksomheder i Europa såvel som det seneste samarbejde i Nordamerika gennem Blackspring Ridge-projektet i Alberta. Med rammeaftalen på plads er EDF Renewable Energy godt positioneret til at udvikle centrale amerikanske vindprojekter, som på mellemlangt sigt vil understøtte produktion og anlægsarbejdspladser og skaffe konkurrencedygtig, ren energi til gavn for vores nations langsigtede energisikkerhed, siger Ryan Pfaff, executive vice president for EDF Renewable Energy.

Vindmøllernes vinger, nacelle og tårne skal produceres på Vestas’ fabrikker i Colorado.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.222