23948sdkhjf

Første arbejdsdag for ny Vestas-boss

I dag indtager Anders Runevad koncernchef-stolen hos Vestas og hans fornemste opgave bliver at få styr på vindmølleproducentens indtjening.
Mandag skifter Vestas officielt CEO og koncernchef efter at Ditlev Engel blev fyret den 22. august. I stedet har bestyrelsesformand Bert Nordberg hentet forstærkninger hinsidan i form af svenske Anders Runevad, der har en fortid hos Ericsson.

Og ifølge Jyllands-Posten ser Anders Runevad et altoverskyggende mål i sin første tid hos Vestas.

- Min førsteprioritet på kort sigt er helt sikkert at øge indtjeningen og levere på den spareplan, der allerede er præsenteret, herunder at øge cash flow, siger Anders Runevad til Avisen.

Han forklarer videre at han ikke p.t. har nogen plan til afløsning af den rationaliseringsplan der løber til udgangen af 2013 og skal sikre at Vestas kommer ned på godt 16.000 ansatte.

I første omgang har han givet sig selv 100 dage til at lære virksomheden og vindmøllemarkedet at kende. Herefter er han klar til at tage fat på næste skridt som er at indfri bestyrelsesformand Bert Nordbergs ambition om at Vestas skal være markedsleder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204