23948sdkhjf

SE tjener masser af penge – især på Stofa

Halvårsregnskabet fra det sønderjyske energiselskab viser en solid vækst på indtjeningen.
Optimismen bobler i det sønderjyske. Energiselskabet har oplevet en stor fremgang i indtjeningen i første halvår af 2013. Det viser regnskabet, der er blevet offentliggjort i dag. Nu forventer selskabet en indtjening på 750 millioner kroner for hele året.

- Vi er meget stolte over det halvårsresultat, som vi i dag kan præsentere. Vi formår endnu en gang at øge vores halvårlige driftsoverskud - denne gang fra 184 millioner kroner til 331 millioner kroner. Den store indtjeningsfremgang skyldes naturligvis hovedsageligt tilgangen af Stofa, siger administrerende direktør Niels Duedahl i en kommentar til regnskabet.

Især købet kundetilgangen hos internettet ved SE og Stofa, som SE overtog i efteråret 2012, giver optimistiske vinde over hovedsædet i Esbjerg.

- Vi følger tilgangen af internet-kunder i SE og Stofa med stor begejstring dag for dag. Samlet set har SE og Stofa budt velkommen til 15.000 flere internet kunder i det første halve år af 2013, hvilket svarer til at antallet af internet-kunder dagligt vokser 115 husstande og virksomheder, som samtidig vælger vores konkurrenter fra, siger direktøren i regnskabsmeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094