23948sdkhjf

Energy Supply samler branchen til handling

På en konference til november sætter Energy Supply fokus på, hvordan den danske energibranche kan sikre de danske klimamål i 2030

Hele den danske energisektor er inviteret med, når Energy Supply og Nordiske Medier 20. november arrangerer Fremtidens Energi 2024 - Vejen mod 2030 i København.

- Energisektoren er alfa og omega i den grønne omstilling og for at vi som samfund kan reducere CO2-udledningerne hurtigst muligt. Her kan og vil den danske energibranche spille en nøglerolle, og det vil vi gerne kaste lys på, siger ansvarshavende chefredaktør hos Nordiske Medier, Søren Dietrichsen.

Nordiske Medier udgiver blandt mange fagmedier også Energy Supply.

Bumpet, uskøn og for langsom

Arrangementet har fået navnet "Fremtidens Energi 2024 - Vejen mod 2030" med henvisning til regeringens klimamål om at have reduceret CO2-udledningerne med 70 pct. i netop 2030.

- Selvom Klimarådets seneste fremskrivning viser, at vi nærmer os målet, så har vejen derhen været bumpet, uskøn og alt for langsom. Vi har i Danmark en innovativ energibranche i verdensklasse. Derfor stabler vi dette arrangement på benene, så virksomhederne kan vise politikerne, hvad de kan og hvad der skal til for at komme i mål - både i 2030 og videre frem, siger Caspar Birk, der er redaktør på Energy Supply.

Tre temaer for energiomstilling

Arrangementet foregår på The Plant i København, og det er ikke et tilfældig valg. Den tidligere industribygning er nu ombygget til at huse bæredygtige events, og kan med sin Green Key-certificering levere miljøvenlige løsninger ned i den mindste detalje.

- Vi har arbejdet længe med dette arrangement og kan mærke en stor opbakning til det i branchen. De første hovedtalere er allerede på plads, ligesom vi har interessante virksomheder og branchefolk klar til at levere oplæg fordelt på tre temaer, siger Jesper Hansen, administrerende direktør hos Nordiske Medier.

De tre temaer på dagen er elektrificering, PtX samt CO2-fangst, anvendelse, og lagring.

Klik her for at læse mere om "Fremtidens Energi 2024 - Vejen mod 2030".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11