23948sdkhjf

Navnenyt fra Better Energy, Cowi, NK-Forsyning

Best Green A/S
Erik Borum er indtrådt i direktionen hos Best Green A/S og Best Green Erhverv A/S i stedet for Christian Damgaard Lunde. Hos de samme virksomheder er Christian Damgaard Lunde udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Martin Romvig.

Best Green A/S er leverandør af energiløsninger uden for fjernvarmeområderne.


Better Energy A/S
Rasmus Lildholdt Kjær og Thor Möger Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Better Energy A/S i stedet for Ho Kei Au.

Better Energy projekterer og investerer i solenergiprojekter.


Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
Nicolai Christian Fogh er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S i stedet for Søren Hubert Petersen.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S er global leverandør af skræddersyede turnkey kraftværksløsninger.


Cowi A/S
Marius Weydahl Berg er indtrådt i bestyrelsen hos Cowi A/S i stedet for Rasmus Ødum. Samtidig er Christoffer Kjær Bechgaard og Nina Schiellerup Thordal indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlemmer i stedet for Carsten Fjorback og Ulf Kjellerup Hansen.

Cowi er blandt verdens største rådgivervirksomheder.


Energiet Associated Activities A/S
Søren Dupont Kristensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Energiet Associated Activities A/S i stedet for Thomas Als Egebo.

Energinet har ansvaret for at drive de overordnede transmissionssystemer i Danmark inden for el og gas. Selskabet er ansvarligt for transmissionsdelen af begge de kommende danske energiøer, Energiø Bornholm og Energiø Nordsøen.


GEV Elnet A/S
Mads Søbye Helbo og Anders Rømer Holm er indtrådt i bestyrelsen hos GEV Elnet A/S i stedet for Jens Elkjær-Larsen, Johnny Hansen, Jørgen Kristensen og Gert Schønning.

GEV A/S leverer varme og el til Grindsted.


NK-Forsyning A/S
Peter Hougaard er udnævnt som administrerende direktør i direktionen hos NK-Forsyning A/S, NKE-elnet A/S, NK-spildevand A/S og NK-vand A/S i stedet for Steen Lindhardt. Samtidig er Peter Hougaard indtrådt i direktionen hos Envafos A/S i stedet for Steen Lindhardt.

NK-Forsyning står for forsyning af el, vand, spildevand og vejbelysning i Næstved Kommune.


R&D Test Systems A/S
Peder Lund Rasmussen er indtrådt i direktionen og bestyrelsen i stedet for Peter Kattai Ulrikkeholm hos R&D Test Systems A/S, R&D Tools and Structures A/S, R&D Engineering A/S og R&D Steel ApS. Ved samme virksomheder er Robert Kirk Dutzi udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Guilherme Silva. Derudover er Emil Wolff udtrådt af bestyrelsen hos de fire virksomheder.

R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på industrien.


Sustech ApS
Morten Peter Rasmussen er indtrådt som administrerende direktør i direktionen hos Sustech A/S i stedet for Birger Hauge Nielsen. Per Müller er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Benny Carl William Andersen og Morten Peter Rasmussen indtrådt i bestyrelsen.

Sustech ApS udvikler software til energibranchen.


Vandcenter Syd A/S
Mads Leth er indtrådt som administrerende direktør hos Vandcenter Syd A/S, Vandcenter Syd Holding A/S og Vandcenter Syd Service ApS. Ved samme virksomheder er Andreas Bjørn Bassett indtrådt i direktionen.

Vandcenter Syd A/S er et af Danmarks største og ældste vandselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078