23948sdkhjf

Forsvaret i USA skal energieffektivisere

Det amerikanske forsvar skal mindske deres energiforbrug, og for danske virksomheder kan det udvikle sig til et eksporteventyr.
Det amerikanske forsvar er verdens største forbruger af fossile brændstoffer og står for 1 procent af USA's samlede energiforbrug. I 2012 blev det besluttet, at der måtte sættes radikalt ind for at mindske dets energiforbrug. Derfor er budgettet steget fra 2,25 millioner kroner til 6,75 milliarder kroner i løbet af de seneste 4 år. Det skriver Dansk Industri.

Energistrategien siger, at der skal laves markante forbedringer inden for næsten alle de energityper forsvaret anvender. Det gælder alt fra udvikling af køretøjer med bedre brændstofforbrug til energieffektivisering af forsvarets enorme bygningsmasse og tilførsel af alternative og vedvarende energikilder på tværs af hæren.

Besøg i USA
I den forbindelse er DI’s nyligt åbnede kontor i Washington DC i gang med planlægningen af en studietur til USA i efteråret i samarbejde med den danske forsvarsattaché på den Danske Ambassade i Washington.

Konkret vil der blive arrangeret en række besøg på amerikanske base-anlæg, og der vil være mulighed for at indgå i dialog med de relevante beslutningstagere hos de forskellige værn og med de amerikanske myndigheder.

DI’s kontor i Washington arrangerer i den forbindelse en studie- og matchmaking tur til USA den 6. - 11. oktober 2013

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078