23948sdkhjf

KK Wind Solutions sætter ny kvinde i spidsen

Pernille Erenbjerg bliver nye formand for bestyrelsen for KK Wind Solutions. 

Hun har tidligere været formand for bestyrelsen i Nissens Cooling Solutions (Nissens) - men efter KK Wind Solutions overtagelse af Nissens er Pernille Erenbjerg nu landet i bestyrelsen hos KK Wind. 

- Jeg er meget spændt på rejsen, vi har foran os, og det positive aftryk, som KK Wind Solutions vil have på den grønne energiomstilling, udtaler Pernille Erenbjerg i en pressemeddelelse.

Hun har især store forventninger til, hvad Nissens Cooling Solutions og KK Wind Solutions kan udrette sammen. 

- Ved at kombinere de to virksomheders kompetencer har vi skabt en markant aktør, der kan levere både strøm- og køleløsninger til den grønne omstilling, siger hun.

Ved siden af formandsarbejdet i KK Wind Solutions er Pernille Erenbjerg næstformand i bestyrelsen i Genmab og Milicom samt en række andre bestyrelsesposter.

Pernille Erenbjerg overtager formandsposten efter Jan T. Nielsen, der er CIO i A.P. Moller Holding, der ejer KK Wind Solutions. Han har siddet på posten siden A.P. Møller opkøbte KK Wind Solutions.

- I løbet af de seneste fem år er KK Wind femdoblet i størrelse. Det har været et privilegie at arbejde med KK Winds ledelse, de mange motiverede medarbejdere samt de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Potentialet for virksomheden er stort, og jeg er glad for, at Pernille har sagt ja til at overtage posten, siger afgående formand Jan T. Nielsen. 

KK Wind Solutions bestyrelse består nu af Pernille Erenbjerg, Simon K. Ibsen (næstformand), Dorrit Zenner Torp, Elke Eckstein, Fabrice Brégier, Jacob Steffensen, Jesper Ridder Olsen og og Paz Rosenward.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109