23948sdkhjf

JL-Energy overtager Solar Elements

JL-Energy i Nexø på Bornholm har pr. 1. juni overtaget Solar Elements' aktiver.
Solar Elements, som det nye selskab også hedder, viderefører de mange forhandleraftaler og rettigheder. Firmaet er en af tre udpegede distributører af Fronius-invertere i Danmark og det øvrige Norden, herunder også videreførelse af forhandlingen af Santon sikkerhedsanlæg til solcellesystemer.

JL-Energy har sammen med to andre investorer oprettet datterselskabet Solar Elements, der får til huse i Green Tech Center i Vejle. Her bliver firmaet en del af et miljø, der arbejder med innovation inden for samme arbejdsområde.

Fastholder viljen til solceller
JL-Energy, der beskæftiger 9 medarbejdere, har siden 2008 primært arbejdet inden for VE-anlæg.

- Da JL-Energy og Solar Elements har hver sine satsningsområder i henholdsvis mindre og store solcelleløsninger, vil vi kunne supplere hinanden godt. Vi tror til trods for politisk slingrekurs på, at vi har vores berettigelse. Vi har motivationen og viljen til at kæmpe for et mere grønt og innovativt Danmark, skriver JL-Energy i en pressemeddelelse.

Firmaet tegnes af direktør Jens Mouridsen fra JL-Energy. Per Østergård fortsætter i stillingen som salgschef med base i Vejle.

Det gamle Solar Elements i Kolding ophører sine aktiviteter inden for solcelleanlæg på grund af ejerskabets ønske om at fokusere på andre og mindre politisk følsomme forretningsområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094