23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra Assens Forsyning, Energihuset og Modstrøm

Danva

Tidligere minister og tidligere folketingsmedlem og nuværende formand for Sonfor Ellen Trane Nørby er konstitueret som ny næstformand i vandsektorens brancheorganisation Danva.

Hun og formanden, Carsten Nystrup, varetager hermed som formandskab og sammen med Danvas bestyrelse vandselskabernes interesser

- Vandsektoren bevæger sig i disse år ind i selve kernen af forandringen af den nye verdensorden, derfor arbejder vi på at få en regulering af vandsektoren, der kan favne den forandring. Vandselskaberne skal jo kunne håndtere udfordringer, der påvirkes af effekten af miljøfarlige stoffer og klimaforandringer, som skaber pres på vores vandressourcer, siger Ellen Trane Nørby.

Ellen Trane Nørby har været medlem af Folketinget i perioden 2005-2022. Hun var minister for børn, undervisning og ligestilling fra 2015 til 2016 og sundhedsminister fra 2016 til 2019.

I dag er hun 2. viceborgmester i Sønderborg Kommune, formand for forsyningen i Sønderborg, Sonfor, og blev valgt ind i Danvas bestyrelse ved generalforsamlingen i 2022.


Assens Forsyning A/S

Michael Dissing Nielsen og Søren Rasmussen er indtrådt i direktionen hos Assens Forsyning A/S, Assens Affald & Genbrug A/S, Assens Service A/S, Assens Spildevand A/S og Assens Vandværk A/S (kilde: CVR).

Assens Forsyning A/S varetager opgaver inden for vand-, spildevand- og affaldsområdet i Assens Kommune.


B.Energy A/S

Mikael Kennemyr er indtrådt som administrerende direktør hos B.energy A/S. Samtidig er Martin Juul Møller udtrådt af direktionen og bestyrelsen (kilde: CVR).

B.Energy A/S er et københavnsk elhandelsselskab.


BioCirc Grønhøj Biogas ApS

Massimo Forti er indtrådt i direktionen hos BioCirc Grønhøj Biogas ApS, BioCirc Iglsø Biogas ApS, BioCirc Ringsted Biogas ApS, BioCirc Vesthimmerland Biogas ApS, BioCirc Vinkel Biogas ApS og Bio Recycling ApS i stedet for Kenneth Sørensen (kilde: CVR).


Blue Control A/S

Flemming Bent Thomsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Blue Control A/S i stedet for Mads Wackes Sckerl (kilde: CVR).

Blue Control A/S udvikler styringer til vandværker.


Deme Offshore DK A/S

Wouter Frans G. Borghijs er udtrådt af bestyrelsen hos Deme Offshore DK A/S (kilde: CVR).

Deme Offshore DK A/S er serviceleverandør til offshore- og energibranchen.


Easygreen ApS

Rinaldo Rosendaal er indtrådt som bestyrelsesformand hos Easygreen ApS i stedet for Kaspar Ronald Kristiansen (kilde: CVR).

Easygreen ApS er leverandør af solcelleanlæg og varmepumper.


Energihuset A/S

Dennis Karlsen Thaarup er indtrådt som administrerende direktør hos Energihuset A/S, mens Mads Peter Sørensen er udtrådt af direktionen. Mads Peter Sørensen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Maria Grøn, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Dennis Karlsen Thaarup indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peter Sørensen (kilde: CVR).

Energihuset A/S er et uvildigt rådgivnings- og projekteringsfirma.


Ennogie ApS

Leif Arnbjerg og Martin Woldby Papsø er indtrådt i direktionen hos Ennogie ApS og Ennogie Solar Group A/S, mens Bente Overgaard er udtrådt af bestyrelsen hos Ennogie Solar Group A/S (kilde: CVR).

Ennogie ApS er leverandør af solcelletag.


Envidan A/S

Rinaldo Rosendaal er indtrådt som bestyrelsesformand hos Envidan A/S i stedet for Kaspar Ronald Kristiansen (kilde: CVR).

Envidan A/S er en ingeniørvirksomhed inden for miljøområdet.


Goldwind Energy ApS

Qiuhua Chen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Goldwind Energy ApS i stedet for Wanping Liu. Samtidig er Shuchun Zhao indtrådt i bestyrelsen i stedet for Liping Yu (kilde: CVR).

Goldwind er en kinesisk vindmølleproducent.


Modstrøm Danmark A/S

Rinaldo Rosendaal er indtrådt som bestyrelsesformand hos Modstrøm Danmark A/S i stedet for Kaspar Ronald Kristiansen (kilde: CVR).

Modstrøm Danmark A/S et elselskab.


Nature Energy Månsson A/S

Stephan Josef Gredler er indtrådt i direktionen hos Nature Energy Månsson A/S i stedet for Povl Erik Røen (kilde: CVR).

Nature Energy opfører og driver biogasanlæg.


Romo Wind A/S

Eder Murga Quintana er indtrådt i bestyrelsen hos Romo Wind A/S i stedet for Ruben Ruiz de Gordejuela Diaz de Tuesta (kilde: CVR).

Romo Wind A/S udvikler teknologi til optimering af vindmøller drift.


Sol-Grossisten ApS

Claus Nielsen og Mads Kanstrup Poulsen er indtrådt i direktionen hos Sol-Grossisten ApS (kilde: CVR).

Sol-Grossisten ApS er leverandør af solcelleanlæg.


Trefor El-Net A/S

Rasmus Sielemann Christensen er udtrådt af bestyrelsen hos Trefor El-Net A/S og Trefor El-Net Øst A/S (kilde: CVR).

Trefor forsyner kunder med drikkevand og fjernvarme i Fredericia, Kolding, Lunderskov, Middelfart og Vejle.


Wattsup Power A/S

Frederik Speiermann og Andreas Færgemann er udtrådt af bestyrelsen hos Tycho Wattsup Power A/S (kilde: CVR).

Wattsup Power A/S udvikler teknologi til retrofit af eksisterende elnet til at kunne håndtere fremtidens peak-load.


Ørsted Hydrogen Holding A/S

Olivia Katherine Magee Breese er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted Hydrogen Holding A/S i stedet for Anders Christian Nordstrøm. Samtidig er Mikael Brandt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Bøjle Møller. Anders Christian Nordstrøm er udtrådt som administrerende direktør hos Ørsted Hydrogen Green Fuels DK A/S, og samtidig er Claus Bøjle Møller indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

Ørsted er et af Nordens største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14