23948sdkhjf

Ingen energikommission til Dansk Energi

Dansk Energi opfordrede i går Martin Lidegaard og forligskredsen bag energiforliget til at nedsætte en energikommission – men den bold har ministeren ikke umiddelbart tænkt sig at tage op.
Som optakt til torsdagens Energi Topmøde i København udsendte Dansk Energi en pressemeddelelse, hvori administrerende direktør, Lars Aagaard opfordrede klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard samt partierne bag energiforliget til at nedsætte en såkaldt energikommission. Kommissionen skal ifølge Dansk Energi være med til at skabe et solidt grundlag for næste energipolitiske fase frem mod 2035.

Men Martin Lidegaard har imidlertid ikke planer om at imødekomme Dansk Energis opfordring – en opfordring som Lars Aagaard gentog på talerstolen ved årsmødet, hvor også Martin Lidegaard var blandt talerne.

- I har forslået, at vi nedsætter en energikommission. Det, synes jeg, er en spændende tanke, men jeg vil gerne afvente og se, hvad vores analyse, der er færdig til december, viser, lød svaret fra ministeren ved årsmødet.

- Jeg ved godt at mange af jer står overfor investeringsbeslutninger og tripper for at få nye faste rammer for den anden side af 2020, men jeg håber også, I har forståelse for, at det er vigtigt, at vi gør det her ordentligt, lød det videre fra Martin Lidegaard.

Ministeren benyttede samtidig lejligheden til at rose energisektoren for den store indsats sektoren allerede har ydet i forhold til at sikre et stadigt grønnere energisystem i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11