23948sdkhjf

Energistyrelsen: Vi er på vej med solcellegrundlag

Energistyrelsen svarer nu på tirsdagens artikler i Berlingske, som sår tvivl om, hvorvidt solcelleloven kan færdigbehandles inden sommerferien.
I tirsdagens udgave af Berlingske tidende kommer Energistyrelsens medarbejdere med modstridende udtalelser, der har givet anledning til usikkerhed om, hvorvidt styrelsen kan fremlægge det nødvendige grundlag for, at Folketinget kan færdigbehandle lovforslag L 199 om solceller inden sommerferien.

Nu bringer Energistyrelsen imidlertid en pressemeddelelse på sin webside, som kommenterer Berlingskes artikler. Styrelsen skriver, at den vil ”tilvejebringe det nødvendige grundlag om omfanget af det spørgsmål, der er rejst om store solcelleanlæg på tage af erhvervsbygninger og mulige løsningsforslag.”

- Sagen har høj prioritet, og Energistyrelsen vil snarest muligt færdiggøre et oplæg til den drøftelse, som ministeren vil indbyde forligspartierne til med henblik på, at lovforslaget om solceller kan vedtages inden sommerferien, skriver Energistyrelsen blandt andet i meddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094