23948sdkhjf

Varmeværk dropper fjernvarmeprojekt

Egtved Varmeværk har droppet et planlagt konverteringsprojekt, da kun 18 ud af 74 ejendomme i byen havde sagt ja tak til fjernvarmen, da fristen for tilslutning udløb.

Og den ringe interesse for at tilslutte sig fjernvarmen kommer bag på bestyrelsen.

- For at det kunne gennemføres, skulle fjernvarmeprojektet have som målsætning at opnå en tilslutning på minimum 50 procent, og det, synes vi fra bestyrelsens side, var lavt sat. Derfor er vi også meget overrasket over, at det desværre kun er 24 procent af ejendommene, som har tilkendegivet, at de gerne vil have fjernvarme, siger bestyrelsesformand i Egtved Varmeværk, Anders Rønshof, til Dansk Fjernvarme.

Han forklarer, at man havde været villige til at være fleksible i forhold til kravet om, at 50 procent skulle tilslutte sig, men at antallet af tilkendegivelser simpelthen var for lavt.

Anders Rønshof ved ikke, hvor så få har ønsket fjernvarme, men han peger på, at gennemsnitsalderen på de private boligejere i det pågældende område er høj, så de ikke ser nogen mening i at investere de penge, det koster at skifte til fjernvarme.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarme
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531