23948sdkhjf

Ugens grin: Den blonde mand og madpakken

Få en god start på ugen med mandagens skæve indslag fra redaktionen bag Energy Supply.
På 22. etage i skelettet til en skyskraber i New York sidder tre mænd og pakker deres frokost op.
Den første, en irer, kigger engang i madkassen og siger: Nej! ikke igen - corned beef with cabbage - jeg kan ikke fordrage cabbage - hvis der er det på igen i morgen, hopper jeg altså ud - tre uger i træk må være nok.

Nummer to, en mexicaner, lukker sin kasse op: No, no, no santa maria salve mio - buritos igen; jeg vil hellere dø end æde det hver dag. Hvis det gentager sig i morgen, hopper jeg også.

Den tredje, en ung, stor og bred blond mand, åbner også sin mad og siger: Nej, nej, nej ikke æg igen - jeg hader æg, hvis det gentager sig i morgen, er jeg den der er hoppet.

Dagen efter gentager situationen sig. Ireren siger: Not cabbage - og hopper ud. Mexicaneren: Buritos! – også han hopper. Den blonde unge fyr får kun lige et lille kig, før han også er hoppet

De tre var venner, og mindesammenkomsten efter begravelsen blev slået sammen. De sørgende forsøgte at trøste enkerne så godt, de kunne. Irerens enke sagde grædende; hvis jeg havde haft den mindste anelse om, at han ikke brød sig om corned beef og cabbage, havde jeg selvfølgelig givet ham noget andet at spise.

Den mexicanske enke: Oh mama mia, havde jeg bare vidst, at han ikke kunne lide buritos, havde han da bare fået tacos eller noget andet.

Alle vendte sig mod den blondes enke - hun slog beklagende ud med armene og sagde; det nytter ikke noget, at I ser bebrejdende på mig. Han smurte selv sin madpakke!

Indsendt af Knud Hein


Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Energy Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i mandagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.

Læs flere ugens grin
Første dag på jobbet
Moderigtig bankdirektør
Optimisten, pessimisten og ingeniøren
Verdens bedste chef
Generationsskifte giver bagslag
Konsekvent ledelse
Syv grunde til at fængsel er bedre end arbejde
En vigtig lektion
Scor en fridag
En dårlig undskyldning
Ingeniørtermer
Medarbejdere af rette støbning
Apropros konsulenter
Religiøs byggekrise
Forskellen på chef og medarbejder
Skræmmende statistik
En våd jul
Julefrokost med rod i bh'en
Et heldigt valg
Hemmeligheden bag succesen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08